KONVEYÖRLER

16

Aluminyum Şaseli PVC Bantlı Konveyör



Hasır Konveyörler



Bu konveyörler çelik rulolu konveyörlerden daha hafiftir, ekstra donanım gerektirmeden acil taşıma ve geçici nakiller için idealdir.

Pres Konveyörler



Torba veya poşete doldurulmuş toz ve taneli ürünleri presleyerek bir yerden bir yere transfer etmeye yarar. Presleme ve transfer işlemi esnasında torbanın içerisindeki hava atılır, torba hacmi küçülür ve dış kutu veya kolinin hacmi küçültülerek ambalajda ekonomi sağlanır. Alt ve üst her iki konveyörde tahriklidir ve konveyörler tek redüktörden tahrik edilmektedir. Alt ve üst konveyörler arasındaki aralık ayarlanarak torbalara uygulanan sıkıştırma kuvveti istenilen seviyede uygulanabilir. Yine bu konveyörler vibratörlü ve vibratörsüz olarak iki tipte üretilirler. Vibrasyonlu konveyörlerde vibrasyon yardımı ile torba içindeki tozun daha iyi yerleşmesi sağlanır. Vibratörler çalışırken konveyörün sadece torbaları transfer eden band titreşmekte olup dış gövdeye titreşim iletilmemektedir. Sistem son derece sessiz çalışmaktadır.

PVC Bantlı Konveyörler



Koli, paket boşaltma ve transfer işlemlerinde kullanılır. Hemen hemen tüm sektörlerde kullanılır. PVC veya Poliüretan bantlarla imal edilirler. Paslanmaz malzemelerle yapılmış şase üzerinde çok rahat çalışır. Düz gidişli ve eğimli tasarlanabilirler. 1 m²de 100 kg yaygın yük taşıyabilirler. Ekonomik maliyeti yanında zaman ve işçilikten yana çok avantaj sağlarlar. Konveyörler 300 - 400 - 500 - 600 - 750 - 900 - 1000 mm eninde olmak üzere istenilen uzunluğa göre sabit veya seyyar olarak paslanmaz şaseli olmak üzere üretilmektedir.

• Standart aksamlar
• Uzun ömür
• Geniş kullanım alanı
• Sağlam tasarım

Rulolu Konveyörler



Tahrikli Rulolu veya Avare Rulolu olarak iki tarzda imal edilebilirler. Kullanılacak Ruloların çap, boru et kalınlığı, boyu, tahrik şekli, aralıkları gibi özellikleri taşınacak materyale göre belirlenir. Çok ağır yükler için tasarlanabilirler. Misketli konveyörlerle kombine edilerek yönlendirme imkanları kazandırılarak, komple taşıma - yükleme - boşaltma sistemlerinin kurulması sağlanır. 1 m² 'de 1000 kg yük taşıyabilirler.

• Depo ve dağıtım sistemleri
• Dönemeç sistemleri
• Transfer işlemleri
• Eğimli Taşıma

Vibrasyonlu Pres Konveyörler



Vidalı Konveyörler



Viraj Konveyörler



Yandan Sıkıştırmalı Konveyörler




Copyright © 2013 | Timka Sanayi ve Mühendislik Hizmetleri LTD. ŞTİ.
Tasarım ve Yazılım  ekol image
Yeni web standartlarına göre yetersiz bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Daha iyi bir görünüm için yeni bir tarayıcıdan bağlanın.
Kullandığınız tarayıcı bu sitenin özelliklerini destekleyecek yeterliliğe sahip değildir. Lütfen daha iyi bir tarayıcı kullanın.